Kick Back Pack

Publicerat: 2012-12-27 / 15:58:00 | Kategori: Matilda
Tänkt bara slänga in ett snabbt tips på några riktigt roliga och bra bloggar:) 
Såklart the kick back pack. Dem är ju asgryma!! Älskar deras stil, kläder, humor, bloggar, ja allt!
Min favorit är dock Keela som säkert många vet vem hon är. Hon är så söt, men så grymt cool på samma sätt. Älskar hur hon lägger upp sin blogg med alla bilder och färger. I love it!! Men man måste tyvärr ha photoshop till det, inte alla som har. Inte jag heller för den delen... Men vill supergärna ha! 
Första gången jag såg hennes blogg tycte jag den verkade superkonstig med en design med godis, glass, regnbågar, Hello Kitti o.s.v. När jag väl börjat läsa inläggen och så va ju bloggen grym. Superroliga bilder hela tiden och massa färger och former. Hon nämner mycket coola klädkombinationer och sånna saker i bloggen också för er som gillar kläder och mode. Jag tror nog att dem flesta av er vet vilka dem här tjejerna är, om ni inte vet det, då har ni missat något...!! 
 
Här är deras bloggar:
Keela: http://werun.se/keela/
Caty: http://werun.se/caty/
Vira: http://werun.se/viras/
Moa: http://werun.se/moa/
 
  
 
 
Supersöta och coola Keela på dem två sista bilderna. Bilden på hennes design är den gamla med den nya ser ungefär lika dan ut bara att hon har den sista bilden (den ovan) på designen och det står att hon är i thailand mellan 26/12-17/1. 
Ville bara tipsa om dem här superniceiga bloggarna!! 
Blev ett ganska långt inlägg, hade tänkt att skriva lite om varje tjej men det blir tilräkligt långt ändå;) Kommer nog i något annat inlägg, kanske idag om jag hinner/orkar, ska iaf försöka!.
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback