Forward cup

Publicerat: 2013-08-07 / 14:40:29 | Kategori: Matilda
Hallojsan, nu är jag tillbaka igen!
Vi vann Forward cupen. Riktigt nice!! Roliga dagar med ett roligt lag, kan inte bli bättre. 
När vi åkte hem i söndags berättade min lillasyster när vi satt i bilen att vi skulle få besök utav min mammas bästa kompis och familj på kvällen, och dagen efter (i förrgår) skulle vi åka til grönalund med dem. Jag blev såklart jätteglad. I måndags då så var vi på grönalund och det var så sjukt roligt. Vi kom dit strax efter att dem öppnade vid 11 och drog hem strax efter att dem stängde, 11 på kvällen. Vi åkte allt möjligt, insane, eclipse, tilt, katapulten, vanliga frittfall, blå tåget, kärlekstunneln, ja nästan allt förutom barnkarusellerna. 
Igår gjorde jag inte så mycket, tränade på kvällen bara. Idag gör jag verkligen ingenting, ska dra til Intersport sen och köpa en ny vattenflaska, pajade min under helgen, annars ligger jag nog bara här i sängen och väntar på att det ska bli kväll typ. haha. 
 
 

KURRE

Publicerat: 2013-08-07 / 08:25:48 | Kategori: Emilia
En sak jag inte gillar är att på kameran kan bilderna se riktigt bra ut och på datorn ser ljuset fel ut och allt. Trodde att jag fick bra bilder på kurre för en gångs skull.. haha
 
Hej! Det var ett tag sen jag skrev eftersom jag inte har haft tid att sätta mig vid datorn tills nu. Jag hyr ju Pompe och det är en av anledningarna eftersom jag är i stallet nästan hela dagarna och när jag kommer hem har det varit fotbollsträning. Men ska försöka skriva lite inlägg, om jag hinner.
 

Wanted

Publicerat: 2013-08-03 / 08:32:00 | Kategori: Wanted
Untitled #3
 
Klicka på bilden för att se vart plaggen kommer ifrån

Forward

Publicerat: 2013-08-01 / 13:25:06 | Kategori: Matilda
Hejsan på er! 
Idag åker jag till Örebro för att spela cup i helgen. Ska bli riktigt kul. Vi åker runt halv 4 härifrån och hämtar upp två andra tjejer i laget, sen tror jag att vi skulle försöka käka på MC Donalds för det skulle bara bli fil och macka ikväll annars, det var det som serverades. 
Jag kommer verkligen inte kunna blogga något nu medan jag är på cup. Kommer inte ha tid, och sen väljer jag att lägga tiden på mina lagkamrater istället för vid datorn/telefonen hela tiden. Men när cupen är slut på lördag/söndag beroende på hur bra det går för oss, så kommer jag kunna blogga igen. 
 
Hoppas att ni får en bra dag och helg. Ha det gött!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotade min jordglob lite grann igår, själv tycker jag att det blev rätt coolt