Shopping

Publicerat: 2013-01-05 / 18:44:31 | Kategori: Matilda
Hej. I går tog jag en tur till Uppsala med familjen och shoppade lite. 
Här kommer det jag köpte
 
Ett par jeans från Gina Tricot
 
Ett linne från Gina Tricot
En tröja från Gina Tricot, fick en lika dan i julklapp, tröjan nedanför
Ny Fred Perry väska ifrån Rådhuset
 
Boots ifrån Nilson 
 
 

Ninn

Publicerat: 2013-01-05 / 17:30:49 | Kategori: Matilda
Idag har jag varit med min älskade kompis Ninn. Vi började känna varandra redan på dagis, vi va bästisar. Sen bytte jag skola. Det blev inte att vi träffades längre. Nu när vi båda bytt till kunskap umgås vi hela dagarna i skolan och ibland efter skolan också. Så idag kom hon hit, de va mysigt. Vi kollade på Junior VM finalen i hockey, Sverige - USA. Tyvärr förlorade Sverige med 3-1. Men tvåa i VM är ju inte heller så dåligt. Vi är ändå näst bäst i världen. Det är grymt. Tänk. Lilla Sverige. USA har ju SUPERMÅNGA spelar att välja på vilka dem ska ha med i laget, vi har inte så många att välja på, men ändå är vi grymma. 
 
Ninns blogg heten bbaraan.wordpress.com gå in och kolla där hon skriver om sitt liv i vardagen, som handlar mycket om henne och hennes hyrhäst Legolas. Hon skriver även om skolan och vänner. Gå in och kolla där, jag gillar hennes blogg riktigt mycket! 

Mys med Tuva

Publicerat: 2013-01-05 / 16:24:41 | Kategori: Emilia
Jag och Tuvs var uppe på stan, sen åt vi kladdarnkrock drack ett glas varm choklad, mums;)
Hejdåå

Musiktips?

Publicerat: 2013-01-05 / 11:22:39 | Kategori: Matilda
Någon som har ett tips på en superbra låt som du lyssnar mycket på just nu?
Jag lyssnar i princip på samma låtar hela tiden just nu, känner att jag behöver någon annat att lyssna på nu.
 

Eh... Har du tänkt på dehär Reinfeldt

Publicerat: 2013-01-03 / 17:57:00 | Kategori:
Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil, varför efterfrågas körkortet när man handlar sprit och varför har krogarna parkeringsplatser? 
 

Jag tycker detta är väldigt konstigt, okej det går ju att lämna bilen där över natten och hämta den dagen efter när man inte längre har alkohol i sig, men ändå, om alla gör det blir det fullt där, och nästa dag kanske dem som ska gå och shoppa på stan vill parkera bilen där. Nej... Det går ju inte, för där står bilarna som tillhör dem som var på krogen kvällen innan och drack alkohol så att dem inte kunde ta med sin bil hem?... 
 
Dehär har inget med Reinfeldt att göra kanske men han borde ju kunna fixa något han styr ju ändå över Sverige just nu. haha. 
 
O dehär har definitivt inget med Reinfeldt att göra, men asso varför skrattar man när man blir kittlad, fast man inte tycker det är roligt? Något jag funderat på väldigt länge, för jag är nog kittligast av alla som kommer läsa dehär inlägget... 
 
 
 
 

Sune i Grekland

Publicerat: 2013-01-03 / 17:51:30 | Kategori: Matilda
Ja, nu har jag vart på bio med min kära gamla kompis Frida. Som in säkert fattade såg vi Suner i Grekland. Den som alla snackar om. Jsg tyckte den va riktigt bra och rolig. Men inte lika bra som alla säger att den är. Alla säger att den är grymt bra. Asso i vissa lägen garvar man supermycket, så det är ett bra filmtips om man är på dåligt humör, haha. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Vaknade vid halv 11 ungefär och käkade frukost närmare halv 12. Det blir så nu när det är lov, men det behövs. I vanliga fall går man upp klockan 7, 5 av 7 dagar i veckan. Inte så trevligt om man frågar mig. I sånna lägen önskar jag att jag var morgonpigg, skulle vara så skönt att få känna, jag är inte trött när jag vaknar tidigt. Fast det kan ju också bero på att jag ligger med min telefon till efter 12 varje kväll. Men fast än att jag går och lägger mig vid 10 är jag ju ändå trött. Inte lätt att gilla att sova... Haha! 
 
 
 

Chocolate Chip Cookies

Publicerat: 2013-01-03 / 08:56:36 | Kategori: Emilia
Jag bakade också kakor igår! ;) 
Dem blev väl stora och fina! :) 

????

Publicerat: 2013-01-02 / 22:12:48 | Kategori: Matilda
En liten snabb fråga bara. 
Den här kan ni tänka på...
 
Varför kallas det biljard när det bara är femton bollar på bordet? 
 

Själv har jag inget svar på frågan. Det är precis därför jag lägger upp den här;) 

Kort om vårt 2012

Publicerat: 2013-01-02 / 18:57:23 | Kategori:


Frågestund

Publicerat: 2013-01-02 / 15:41:07 | Kategori: Emilia & Matilda
Nu hade vi tänkt att ha frågestund här på bloggen. Ni fattar nog vad ni ska göra;) Ni frågar oss frågor som ni undrar, kan vara allt mellan himmel och jord, om vad man gör på fritiden tills vad man har för färg på sin tandborste. Tänk bara på att frågor som är för privata svarar vi inte på här i bloggen. Då får ni kontakta oss istället om ni känner oss och fråga där. 
Vi har inget direkt datum när vi slutar frågestunden. Vi gör det när det känns som att vi har tillräckligt mycket frågor helt enkelt. 
 

Kurre

Publicerat: 2013-01-02 / 15:26:09 | Kategori: Emilia & Matilda
 
Nu har vi varit hemma hos mig (Emilia) och tagit bilder på min katt Kurre. Här är en av alla 100 bilder vi tog;) 
 
 
 
 

Dagens Blogg Vinnare!

Publicerat: 2013-01-02 / 11:56:33 | Kategori:
Nu har i utsett 3 vinnare! :D
Alla hade fina bloggar men det är ju bara 3st som kan vinna! 
 
http://mariebokforss.blogg.se/
 
http://nathalieodhe.blogg.se/
 
http://kkajsajohansson.blogg.se/
 
Här är dem 3 vinnarna, vi vet att vi blev sena med vinnarna, men så får det vara;)
 
 

Nyår

Publicerat: 2013-01-02 / 11:42:18 | Kategori: Matilda
Jaha, nu har vi börjat på ett nytt år. 
Jag slutade det bra och kommer börja 2013 bättre. 
Vi firade med grannarna som alla tidigare år vi bott här i Enköping. 
Här va det faktiskt väldigt fina raketer, stora va dem, de gillar vi;) Vet att det inte är bra för miljön med raketer, men 1 gång varje år kan man väll få skjuta upp några? Det tycker iaf jag. 
Igår va en slö dag här hemma. Jag bakade Chocolate chip cookies, men fy vad det gick dåligt. Degen ramlade sönder hela tiden. Man skulle göra två rullar och sen kära av kakorna ifrån rullarna, men det slutade med att jag fick forma egna kakor, och det va inte så roligt...:/ 
Nu ska jag borsta tänderna och bädda sängen, för Emilia kommer snart, så ska vi försöka lära oss photoshop, gud så svårt det är när man är helt ny. Jag fattade nada! Men om några timmar är vi proffs;) (tror vi iaf)  ;)