Lucia

Publicerat: 2011-12-13 / 18:08:27 | Kategori: Matilda
hej allihopa där ute i världen;) Idag är det ju Luciadagen! Vi hade Luciafirande på våran skola och både jag och Emilia var med. Men jag Matilda blev vald till Lucia! Det var jätte spännande och roligt, och jag är jättenöjd!
Min lillasyster sa flera gånger "  Åh Matilda, jag är så stolt över dig" haha:)♡
Samma sak med min granne som är ett år yngre än min lillasyster men de leker hela tiden, sa samma sak. Flera av barnen i förskoleklass frågade om det var jag som hade varit lucia?, då svarade jag att mm så är det:) Då sa de Åh vad fin du var! Få vi bli din kompis och dina fadderbarn:) haha;) Sen fick jag ett superfint halsband som skolans träslöjdslärare hade gjort till mig som var från alla lärare på skolan som ett minne från de till mig! Och alla andra som var med i tåget tyckte att jag var duktig, så jag tror att det gick bra!
Bilder kommer kanske senare på tåget, men jag får se. Man vet aldrig när jag laddar in de i datorn;) om jag ens gör det:) Fast jo. Det ska vi nog se till!

5 december

Publicerat: 2011-12-05 / 16:23:03 | Kategori: Matilda
5 december är här idag;) haha!
Just nu sitter jag med en kompis och gör typ inge. Fast det ä ju inte så ovant att jag är med någon idag! Tar med henne typ hem VARJE dag;)! har man kul så har man:)
Idag i skolan så blev jag färdig med min grej på slöjden och började på en supersnygg fågelholk! Hoppas verkligen att den blir så snygg som på bilden! Då blir den svår att slå;)
Nu ska Selma skriva lite, hoppas ni haft en grym dag.
//Matilda

Cha, vad gör ni då? haha, nej jag skoja bara, men nu skriver jag som ni säkert förstod! :D
Ni har säkert hört talats om mig i skvaller tidningarna;) Ja, jag är lite känd, haha nej ville bara göra Matilda nöjd, hon ville att jag skulle skriva så! :D aså du äger!! // Selma

4 december

Publicerat: 2011-12-04 / 13:32:13 | Kategori: Matilda
heej!
Vad gör ni idag? Jag sitter just nu i soffan och gör inte så mycket, lyssnar på radiokalendern.
Har ni kollat på julkalendern idag? Det har jag, jag tycker att den är bra, men det händer inte så mycket!
Idag ska vi få våra grannar hit på glögg pch lite annat. Och snart så ska jag, mamma och pappa åka och köpa julgran! Ska bli mysigt! Men jag tror INTE att vi kommer ställa in den idag. Tråkigt:(
Nu ska jag nog gå och klä och fixa mig så kanske jag bloggar mera sen idag!
Vi ses.
Tjingeling!
längtar till sommaren, eller tills det åtmistonde kommer någon SNÖ!

Dagens låt

Publicerat: 2011-12-03 / 18:21:28 | Kategori: Emilia & Matilda
Hör kommer dagens låt också idag.
kanske inte bästa låten ever men han tävlar ju för oss svenskar med denna låten i typ eurovision song constest junior eller något sånt heter det.
Det är i kväll klockan 19.30/halv 8 om ni ska se!

frågestund

Publicerat: 2011-12-03 / 18:15:32 | Kategori: Emilia & Matilda
idag ska vi ha frågestun. Det var ganska lnge sedan vi hade det! Men nu kommer det en, så fråga på.
frågestunden slutar den 5 december

3 december

Publicerat: 2011-12-03 / 17:57:16 | Kategori: Matilda
hej, idag har jag, matilda, tränat på morgonen och sen har jag, min mamma, och min pappa varit på stan och kollat lite grann. Det blev en skidhjälm till mig och min lillsasyster.
De kanske ni kan få se senare. Igår var jag mamma, och min lillasyster ensamma för att pappa var på julbord med några kopmisar, men jag var ute som vanligt med en massa kompisar. Det var kul. Tillbaka till dagen. När vi var på stan fick jag SÅN huvudvärk. När vi kom hem så la jag min i sängen och kollade på Tv. Och sen visade det sig att jag hade somnat en snabbis för att Sofia och hennes kompis kom in och undrade vad jag gjorde, och då vaknade jag. Nu har jag kollat på handbollsmatch på TV. Det var ju Sverige - Argentina i VM. Sverige vann ju riktigt stort.
Har fortfarande lite ont i huvudet och så.
Vi lyssnar på radikalendern i skolan så just nu ligger jag i sängen och lyssnar på den.
Nu ska jag kolla lite TV och äta mina goda skummtomar här.
Ha det gött
har ingen bild att lägga upp, eller har några men det tar för lång tid, orkar inte lägga upp det nu!

länge sedan

Publicerat: 2011-12-02 / 15:56:54 | Kategori: Matilda
heej, nu var det riktigt länge sedan vi bloggade men det har kommit lite grejer emellan bloggningen som har gjort att det inte har blivit av!
Får se om det blir mer bloggning under den senaste tiden.
Men nu är det ju DECEMBER! Men december utan snö är det... Tycker att det är så pissdåligt att det inte finns någon snö, och nu på lilla aktuellt så snackar de om att det är för mycket avgaser som släpps ut i kina och Usa som gör att det blir klimatförendrignar och därför inte har kommit någon snö. De kanske pruttar lite mycket där. Vem vet?
Men julkalendern har ju börjat och det är säkret riktigt många som har kollat på den Jag tycker att den är bra än så länge och tror att den kommer att vara det sen också.
Ni som inte har sett den borde gå in på stvplay och kolla på första avsnittet och sen det andra går på tv vid kvart i 7
i kväll.
Nu är det bara 13 skoldagar kvar också och 22 dagar till julafton. Gud vad jag är glad och längtar!