fartfyld helg!

Publicerat: 2011-11-13 / 15:30:51 | Kategori: Matilda
heejsan. Matilda som skriver.
Jag har som sagt inte bloggat så mkt men igår var jag med i något som kallas komunmästerskapet då man tävlar i olika grenar i friidrott. Jag var med i 50 m och kom 2:a, men 1:an är en tjej som spelar i mitt fotbollslag och går på min skola och hon vinner alltid varje grenar på det varje år. Men det skiljde bara 4 hundradelar mellan henne och mig i tid så blev lite sur att det inte gick lite bättre. Men, men:(
Och idag har jag spelat match. Futsal match var det. Det var kul och vi vann med 2-1 mot knivsta.
Just nu gör jag inte så himla mycket. Sitter i soffan och slöar lite. Har varit på biblioteket. Mer än så har jag inte att säga.
Nu hade jag tänkt att göra som alla andra, tycker inte att det ser bra ut när man gör det men har inget annat att skriva om så att nu kör vi.
Alla lägger ju upp länkar på bra bloggar så nu gör jag också det. Lägger inte upp alla bra för det blir alldelles för många, och äver om jag skriver alla jag följer, så väljer bara några!
http://fokis.se
http://hannalovisasol.se
http://keela.se
http://allashakarrumpor.blogg.se
http://tuvahelfridsson.blogg.se
bara några bloggar men inte så många.
Nu kan ni läsa lite grann:D<3
ses ses, lingon fes;)
haha denna coola bild igen:D älskar den verkligen. Tyckte att det såg så roligt ut när datorskärmen speglade sig i solglasögonen och sen vart jag vit och emilia vart svart;)<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback