30 december

Publicerat: 2012-12-30 / 20:12:27 | Kategori: Matilda
Hej:)
Va min födelsedag igår så jag hade ingen tid eller helt enkelt lust att blogga. 
Fick photoshop elements 11, riktigt kul, sitter här och försöker lära mig hur det fungerar så att jag kan göra lite coola bilder och grejs sen. Dessutom hjälp till bloggen, om jag lär mig riktigt bra kan jag kanske fixa design till bloggen och sånt när vi vill byta. Riktigt nice att kunna tycker jag, slippa ta kontakt för att få en bloggdesign, och 99 av 100 bloggar man går in på som gör bloggdesigner tar betalt, och det är ju inte billigt heller, oftast kring 150-200 kr, och det har man ingen lust att betala om man inte har en stor blogg med supermycket läsare, eller i alla fall inte jag!. 
Sen fick jag en superfin G-star tröja, presentkort på Gina Tricot på 200 kr, en ny fotboll (det behövdes, min ena sköt min syrra och hennes kompisar sönder genom att skjuta upp den i ett träd så att den fastnade, och min andra f50 boll har spruckit i sömmarna för att jag använt den så mycket, så nu fick jag en knallorange ny f50 boll), ett supergulligt förkläde, har komit in i en bakperiod så att jag bakar typ varje helg, så nu fick jag bakformar, Pernilla Wahlgrens bakbok, och förkläde, så nu är jag förberedd tills nästa helg då;) Fick också lite nya kläder, en ny plattång och någon Zlatan bok som jag aldrig sätt förrut av min lillasyster, det var massor med fakta om honom, hans hus, familj, bilar osv. Jag vet nog de mesta, men det är ju tanken som räknas, eller vad säger ni?<3 
Ska försöka ta bild på det jag fick och lägga upp på bloggen, även vissa julklappar. Kanske inte blir i morgon, det är ju ändå nyårsafton. Jag är i alla fall väldigt nöjd med både mina julklappar och födelsedagspresenter, och sen va det ju på sätt och vis en julklapp att få åka skidor en vecka i fjällen, jag som aldrig gjort det förrut på det sättet. 
 
Gott nytt år allihopa!!
 

Hemma nu

Publicerat: 2012-12-28 / 17:51:00 | Kategori: Matilda
Hej:)
Nu har jag precis kommit hem ifrån en fantastiskt helg med min familj i fjällen. Eller helg kanske de inte riktigt va? Eller vi åkte den 23 december och kom hem idag, den 28 december. Så nästan en vecka. Vi var i lofsdalen där min farmor och farfar har en stuga. Där firade vi jul. Vi har också åkt skidor som va superroligt, jag har bara åkt 1 gång innan när jag va typ 5 år i Sälen. Men det va ju inte så mycket åk då. haha. Jag och min syster Sofia gick i alla fall i skidskola, det var riktigt roligt och vi lärde oss massor. Det var dock bara 1 h i två dagar, så det var inte så lång tid. Men vi tog privatlektion så vi lärde oss säkert mer än dem andra som haded i grupp ändå fast dem hade omkring 2 h;) Hoppas det iaf. 
I morgon fyller jag år, den 29 om någon glömt datum;) Vi ska nog bara vara hemma och fira själva. Sen har jag nog ngt för mina kompisar längre fram efter nyår. På nyår ska vi som alla andra tidigare år fira med våra kära grannar som vi också va i Thailand med i början på det här året. Dem har två barn också så det är roligt. Dock är dem 8 och 10, men det spelar ingen roll, vi brukar spela wii, hålla på med datorn, leka lekar, ut och leka i snön, och massa andra roliga saker;) 
Nu ska jag nog packa upp mina julklappar och fixa lite. 
Ses. 
 

Zara Larsson

Publicerat: 2012-12-27 / 18:13:55 | Kategori: Matilda
Hej:)
Kollade på mest besökta listan på blogg.se för några dagar sedan och klickade på bloggen som låg högst upp. Kände igen tjejer på headern men kunde inte placera henne. Sen kom jag på att de va ju Zara Larsson som var med i talang och vann allt. Henne hade jag glömt. Dumt tycker jag, för jag kollade upp lite videor på henne på youtube och hon är ju så grymt duktig!!! Jag fattar inte. Asso hon är ju inte vuxen och sjunger super, fattar verkligen inte! Fanns inte så många videor när hon sjunger som inte är ifrån talang, men här kommer två styckern. 
 
 
 
 
Är det bara jag som tycker att hennes röst låter lite som Rihannas ibland? Det tycker jag är bra, för jag ÄLSKAR Rihannas röst och låtar!!!;) 
Ja, länken till hennes blogg behöver jag inte ens skriva för ni som kollar på blogg.se listan ofta har nog redan sett den. Nu håller hon också på att göra en musikvideo, det ska bli kul att se sen när den är klar!:) 
 
Jo juste, tror inte att jag hinner göra inlägg med en liten kortis om alla tjejer i The Kick Back Pack, tar ganska lång tid märkte jag... Men ni som läste inlägget innan har kanske varit inne på deras bloggar redan och kollat runt lite, då vet ni nog ungefär vad dem brukar blogga mycket om osv. Annars borde ni kolla in inlägget. Det ligger under kategorin Matilda och inlägget heter The Kick Back Pack. Där finns en länk till alla tjejers bloggar, gå gärna in och kolla för deras bloggar är grymma!
 

Kick Back Pack

Publicerat: 2012-12-27 / 15:58:00 | Kategori: Matilda
Tänkt bara slänga in ett snabbt tips på några riktigt roliga och bra bloggar:) 
Såklart the kick back pack. Dem är ju asgryma!! Älskar deras stil, kläder, humor, bloggar, ja allt!
Min favorit är dock Keela som säkert många vet vem hon är. Hon är så söt, men så grymt cool på samma sätt. Älskar hur hon lägger upp sin blogg med alla bilder och färger. I love it!! Men man måste tyvärr ha photoshop till det, inte alla som har. Inte jag heller för den delen... Men vill supergärna ha! 
Första gången jag såg hennes blogg tycte jag den verkade superkonstig med en design med godis, glass, regnbågar, Hello Kitti o.s.v. När jag väl börjat läsa inläggen och så va ju bloggen grym. Superroliga bilder hela tiden och massa färger och former. Hon nämner mycket coola klädkombinationer och sånna saker i bloggen också för er som gillar kläder och mode. Jag tror nog att dem flesta av er vet vilka dem här tjejerna är, om ni inte vet det, då har ni missat något...!! 
 
Här är deras bloggar:
Keela: http://werun.se/keela/
Caty: http://werun.se/caty/
Vira: http://werun.se/viras/
Moa: http://werun.se/moa/
 
  
 
 
Supersöta och coola Keela på dem två sista bilderna. Bilden på hennes design är den gamla med den nya ser ungefär lika dan ut bara att hon har den sista bilden (den ovan) på designen och det står att hon är i thailand mellan 26/12-17/1. 
Ville bara tipsa om dem här superniceiga bloggarna!! 
Blev ett ganska långt inlägg, hade tänkt att skriva lite om varje tjej men det blir tilräkligt långt ändå;) Kommer nog i något annat inlägg, kanske idag om jag hinner/orkar, ska iaf försöka!.
 
 
 
 

Gusk cup imorn!

Publicerat: 2012-12-27 / 11:29:04 | Kategori: Emilia
Imorn ska jag upp TIDIGT!.. Vi ska spela Gusk Cupen och vinna allt! Det blir en chilldag;)

Ge mig!!

Publicerat: 2012-12-26 / 17:47:59 | Kategori: Matilda
Shiiiit så snygga iphone skal!!!! Snälla ge mig dessa!!!!
 
     
 
 
    
 
    
 
 

Snygga systrar;)

Publicerat: 2012-12-25 / 22:17:56 | Kategori: Matilda
 

God Jul!!

Publicerat: 2012-12-24 / 19:36:58 | Kategori: Matilda
God Jul allihopa, hoppas ni fått en mysig ch rolig dag med familj, vänner, eller hur ni nu firar. Det har i alla fall jag fått!!:D Själv firar jag med min farmor, farfar och familj. Riktigt mysigt! Om några dagar fyller jag ju år också så det ska bli kul. Få se vad vi hittar på ´, kanske tar en tur till Stockholm och går ut och käkar på kvällen, har faktiskt ingen aning;) Det får vi se. 
 
 
Mina julklappar för året:)

JULLOV!

Publicerat: 2012-12-20 / 15:47:00 | Kategori: Emilia
Idag så åkte vi pulka med klassen hela förmiddan typ, sen så fick vi våra betyg.. BAM och det var lov ;).
Jag och dem andra från min förra klass som bytt till kunskap gick till vår förra skola, där fick vi fika och träffade fd klasskompisarna :) Det är ju ganska sjukt att vi gått med dem i 6 år och komma tillbaka ;).
Aja hejdå! ♥

3 Advent

Publicerat: 2012-12-16 / 09:26:23 | Kategori:
Snart är det JUUL! :D
Julklapparna, maten och familjen ;)
Önskelistan är ju lång såklart ;). Kollar på tv, varmt här inne!
 

12-12-12-12-12

Publicerat: 2012-12-12 / 18:30:00 | Kategori: Matilda

Skolan

Publicerat: 2012-12-10 / 16:11:16 | Kategori: Matilda
Hej, hemma från skolan för ett tag sen nu, har vart med emilia en liten stund men nu skulle hon träna. 
Idag har jag redovisat eng block 1, och fått mitt betyg för matte block 1. Fick ett A på båda!!!:D Helt galet!!!! 
Jag är supernöjd! 
Nu har jag mött min lillasyster, hon gick hem från en kompis, och nu ska jag nog plugga lite, sista veckan nu ju, vill ju få bra betyg för terminen;)
 
 
Från igår när vi åkte pulka!!;) haha
 
 

Kommer inte på någon bra rubrik...

Publicerat: 2012-12-06 / 18:42:07 | Kategori: Matilda
Hej allihopa, 
idag i skolan har jag redovisat en folkvisa som man skulle göra om man ville ha ett högre betyg och jobba mer med musik, så det gjorde jag, det var ganska kul, men lite svårt att komma på en folkvisa, det var ju sånt där man höll på med för typ 100 år sedan;)
Sen har jag redovisat ett NO projekt som vi har gjort, det gick ganska bra:) Skulle redovisat engelska också men läraren var inte på skolan idag så det får bli på måndag, men då ahr jag ju mer tid att träna glosor och gå igenom allt jag skrivit och ska säga. Man ska skriva ett blogginlägg på engelska om sig själv, ens familj, hur man bor, vad man gör på fritiden, vad man gillar att göra, vilka kompisar man har ovs... Det var ganska kul:)
Just nu sitter jag och försöker få på TV... Det står att man ska starta om allt men mamma och pappa är inte hemma så jag har ingen aning om hur man gör...;)
Får väll ta någon annan TV då, men det är här det finns skönast soffa. 
Nu ska jag gå och kolla på julkalendern igen;) ciao ciao

Snöstorm

Publicerat: 2012-12-05 / 18:43:57 | Kategori: Emilia

Det kommer sjukt mycket snö!
Det har snöat hela dan och när jag och mamma åkte hem från skolan var vi nära på att fastna! ;)

Var ute med Kurre när det var som lugnast, HAHA Kurre fick hoppa i snön för att komma fram :)
Imorn har jag jour så ja kommer inte jobba nåt ;)
På sön smäller det!;)


hannalovisasol.blogg.se

Publicerat: 2012-12-03 / 18:33:20 | Kategori: Emilia & Matilda
Hej igen, 
vi hade bara tänkt att berätta att vi är med på veckans blogg hos Hanna, var gärna med ni också! Hennes blogg är superfin och bloggar om allt roligt man an tänka sig. En blogg som passar alla!!
Om ni inte har blogg eller vill anmäla er kan ni ju ändå kolla in hennes blogg. http://hannalovisasol.se/2012/december/veckans-blogg.html#comment
 

Plugg...

Publicerat: 2012-12-03 / 18:04:37 | Kategori: Matilda